Redovisnings- /Administrativ assistent

Redovisnings- /Administrativ assistent

Vill du vara med om en förändringsresa och ta Lund Fashion in i framtiden?
Vi är mitt uppe i ett intensivt förändringsarbete där vi ska ta våra varumärken, Flash och Dea Axelssons, in i framtidens retail. Lund Fashion har ökat sitt butiksnät kraftigt under de senaste åren genom uppköpet av DEA Axelssons och driver nu butiker i två koncept, fördelat över hela Sverige och Danmark med tillsammans över 90 butiker. Vi kommer bla under hösten att gå igång med ett helt nytt affärssystem. I samband med det kommer en stor del av våra processer att revideras och effektiviseras. Ekonomiavdelningen har stor del i detta utvecklingsarbete.

Vi söker nu en driven och motiverad redovisnings-/administrativ assistent som vill vara en aktiv del i vårt förändringsarbete och utvecklas tillsammans med företaget.

HuvuduppgifterDu kommer att ha ansvar för de svenska Flashbutikernas redovisning och avstämning av konton kopplade till detta. Du konterar leverantörsfakturor och verifikationer. Du är delaktig i månads- och årsbokslut. Du är också mottagare av inkommande samtal, gör inköp, hjälper till vid kick-off, möten mm. Andra vanligt förekommande administrativa tjänster ingår också.
Övriga uppgifterDu ansvarar för delar av likvida medel samt utför svenska och utländska betalningar. Du kommer också att ansvara för hyresredovisning samt omsättningsrapportering till fastighetsägare. Du servar butikerna genom diverse tjänster. Du kommer att arbeta med implementering av ett affärssystem och även med framtida utveckling av system och processer.

Bakgrund* Utbildning inom ekonomi/redovisning, minst gymnasienivå.
  • Erfarenhet från liknande tjänst
  • Goda kunskaper i officepaketet, speciellt excel
  • Tidigare erfarenhet från arbete i minst ett ekonomi- eller affärssystem
EgenskaperVi söker dig som vill vara med i vår förändringsprocess, som är driven och vill utveckla både eget, avdelningens och företagets arbete. Det kräver god kommunikation och samarbetsförmåga. Det kräver också noggrannhet och en stor känsla för service. Du är engagerad och möjlighetsorienterad. Du har respekt för uppsatta tidslimiter och mål och tar ett solidariskt ansvar för att nå dessa.

Tillträde: Mars 2020

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ewa Sandberg
Telefon 046-124341
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lund Fashion är en plattform för egendesignade och producerade varumärken riktade till konsument. I dagsläget har Lund Fashion två varumärken; Flash och DEA Axelssons, med över 90 butiker från Ystad i söder till Luleå i norr, samt web shop för de båda varumärkena. Tillsammans omsätter bolaget ca 430 miljoner kronor. Bolaget har huvudkontor i Lund, med 30 medarbetare, och ägs av Mellby Gård AB.