MC-tekniker

MC-tekniker

Lillemans växer och vår verkstad behöver ytterligare en tekniker och till hösten flyttar vi till helt nya lokaler som bättre möter framtidens krav.

Det här förväntar vi oss av dig
  • Du sätter alltid kunden först och alla våra arbete och kundmöten ska präglas av hög kvalite och en inlyssnande stil mot våra kunder.
  • För att lyckas och trivas är det viktigt att du är genuint intresserad av dom produkter vi säljer men även av mötena med våra kunder.
  • Vill du jobba på ett företag som inte är som alla andra och där din personlighet betyder lika mycket som dina formella meriter då kan Lillemans vara något för dig.
Andra krav för tjänsten är
  • Du har en fordonsutbildning och en merit är att du har jobbat med fordon ett par år.
  • Du känner dig trygg med att ta till dig skriftliga instruktioner på både svenska och engelska och är personen som får saker gjort på dagarna.
  • Har A + B körkort och i annat fall håller på att ta A körkort.
Det här kan du förvänta dig av oss:
Du kommer till en arbetsplats där vi lägger energi i det vi gör och företagskulturen är djupt förankrad hos alla. Vi försöker att ha roligt på jobbet för vår långa erfarenhet visar att då blir resultaten bäst över tid och vi har sällan personalomsättning. Du får jobba med motorcyklar från världens två största motorcykeltillverkare med produkter som alltid ligger i framkant.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Vi gör intervjuer fortlöpande och tjänsten tillsätts när vi funnit vår nya arbetskamrat. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lillemansmc.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lillemans MC är den auktoriserade Yamaha- och Hondaåterförsäljaren i södra skåne. Vi har 60 års erfarenhet av MC-branschen och värderar service och kundupplevelsen högst. Vår verkstad är auktoriserade av Honda, Yamaha och Suzuki.