Vi söker nu montörer till spännande uppdrag på Alfa Laval

Vi söker nu montörer till spännande uppdrag på Alfa Laval

Vår kund Alfa Laval i Lund växer och vi söker därför fler ansvarsfulla och serviceinriktade personer till montageavdelningen. Är du intresserad av montage och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, stort och spännande företag? Då kan tjänsten som Montör via Lernia Bemanning vara något för dig!

Att arbeta som Montör på Alfa Laval

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med montering, limning och svetsning av värmeväxlare. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på montageavdelningen.

Inledningsvis erbjuder vi dig en visstidsanställning och arbetstiderna är dagtid.

Mer specifikt kommer du att
  • montera packningar med lim på värmeväxlare skivor
  • slutmontering av värmeväxlare
  • läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
  • arbeta med finmontage.
  • köra truck
Vem söker vi?

Montaget är slutsteget i vår tillverkning och egenskaper som serviceanda, kvalitetsmedveten och flexibilitet mot våra kunder är därför viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har praktisk-teknisk gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av verkstadsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning. Vidare är datorvana och förmåga att uttrycka sig på engelska ett krav.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tove Axelsson via e-post: tove.axelsson@lernia.se. Sök tjänsten senast 2022-05-31. OBS! På grund av GDPR tar inte emot ansökningar vi e-post utan hänvisar till vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.