Vi söker nu en ekonomiadministratör till vår kund i centrala Lund!

Vi söker nu en ekonomiadministratör till vår kund i centrala Lund!

Vi söker nu en Ekonomiadministratör till vår kund i centrala Lund!

Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och är vass på att hantera såväl ekonomisystemet Raindance som att stötta dina kollegor i ekonomifrågor? Just nu söker vi på Lernia Bemanning dig som vill jobba som Ekonomiadministratör hos vår kund i Lund. Uppdraget startar i september och varar året ut, och för rätt person finns det också goda chanser till förlängning. Ansök redan idag!

Om rollen som Ekonomiadministratör

Som Ekonomiadministratör kommer du att arbeta på kundens serviceenhet belägen centralt i Lund, men du kommer att serva alla kundens kliniker i regionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är internsupport, där du stöttar dina kollegor i regionen när det kommer till ekonomifrågor. Det är därför viktigt att du är van vid och trivs i en roll där mycket av arbetet görs via telefon och dator. I ditt arbete kommer du även att få ta fram och färdigställa rapporter och hantera Excel och övrig administration inom ramen för ekonomi och support.

Är du rätt för rollen som Ekonomiadministratör?

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi från gymnasie/yrkeshögskola. Du har erfarenhet av administrativt arbete och kundsupport, gärna inom ekonomi. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll, och trivs med att arbeta inom service. Vi tror att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare har du en pedagogisk ådra, och du har inga problem med att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Du gillar att arbeta självständigt, men fungerar också väl i samarbete med dina kollegor.

Är du intresserad av uppdraget? Tveka inte, sök idag!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Moe på 072-254 11 54. Observera att vi med hänsyn till GDPR inte tar emot några ansökningar via mail, du söker tjänsten här via vår hemsida.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.