Ekonomiassistent - sommaruppdrag

Ekonomiassistent - sommaruppdrag

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för tillfällig förstärkning under perioden maj/juni - augusti. Bolaget befinner sig i en spännande bransch och du får möjligheten att arbeta i ett engagerat team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

Kundreskontra

Registrering och matchning av fakturor

Daglig kassa/kontoavstämning

Administration

Kontinuerlig kontakt med övriga anställda i verksamheten

Din bakgrund

För att bli aktuell för tjänsten hos vår kund har du har en gymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av liknande arbete. Det är mycket meriterande om du har arbetat i systemen Agresso och BFUS.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna samtidigt som du levererar med en hög kvalitet. Vidare har du en mycket god social kompetens och är hjälpsam mot kollegor såväl som kunder och bemöter dessa på ett professionellt sätt. För att hantera varierande arbetsuppgifter är du flexibel och kan hålla många bollar i luften.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Lund

Information

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi arbetar med löpande urval! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Susanne Moe, telefon: 0722-541154.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.