Driven montör med erfarenhet av limning sökes till Lund!

Driven montör med erfarenhet av limning sökes till Lund!

Är du en noggrann person med erfarenhet av industriarbete? Vill du ha ett socialt jobb där du tillsammans med dina kollegor jobbar för att uppnå en god kvalitet och bidra till företagets framgångar? Om så är fallet är denna tjänsten som limningsmontör något för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som limningsmontör kommer du att arbeta med att limma fast gummikomponenter på plåtskivor och bygga värmeväxlare. Det kan även förekomma truckkörning. Du kommer att samarbeta med andra medarbetare på monteringsenheten.

Heltidstjänst, 2-skiftsarbete.

I jobbet ingår till exempel att
  • montera och limma på packningar till värmeväxlare skivor
  • slutmontering av värmeväxlare
  • läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
  • arbeta med finmontage
Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av montörsarbete, gärna limning, och har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är ett stort plus om du har teknisk gymnasieutbildning eller liknande. Du är en god lagspelare som bidrar med positivitet till gruppen och har en vilja att utvecklas både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Eftersom tjänsten innebär att användning av lim behöver du vara fri från riskfylld allergi eller astma, för att undvika risken för skador.

Vi ser gärna att du
  • har gymnasieexamen
  • har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, erfarenhet av limning är meriterande
  • har god verktygsvana
  • har ett positivt och professionellt uppförande
  • behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • har truckkörkort/traverskort
Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökning stängs 2022-12-04.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.