Servicerådgivare/Skadeberäknare Lund

Servicerådgivare/Skadeberäknare Lund

Vi fortsätter vår expansion och söker nu ytterligare en engagerad och kundfokuserad lagspelare till vårt serviceteam i Lund.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades för 50 år sedan i Avesta. Landrins Bil har i dag 240 anställda och finns förutom i Avesta även i Eskilstuna, Lund, Västerås och Sundsvall.

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor att hitta sitt bästa fordon – ett fordon som förenklar, förbättrar och förgyller deras liv.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Om tjänsten

Som servicerådgivare/Skadeberäknare har du en social roll och har daglig kontakt med kunder och försäkringsbolag. I arbetsuppgifterna ingår att beräkna skador, boka in kunder, beställa reservdelar och fakturera. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en driven, ansvarstagande, positiv person med goda sociala egenskaper. Det krävs att du har goda IT-kunskaper och B-körkort. Kunskap i Kobra, Cabas och tidigare erfarenhet från branschen är meriterande.

Tjänsten är på heltid, dagtid.

Skicka CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 17 aug 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil har funnits sen 1968 och har idag ca 240 medarbetare på 5 orter och 7 anläggningar. Landrins Bil är exklusiva fullserviceanläggningar i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall och Västerås. Vi är auktoriserade för Kia, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Våra varumärken är mycket starka på marknaden och vi ökar i volym varje år. Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna på marknaden, vi vill infria våra kunders förväntningar och strävar efter att vara professionella både vid försäljningstillfället och på servicemarknaden. Våra ambitioner är höga och vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.