Reservdelsförsäljare

Reservdelsförsäljare

Vi söker nu en driven och serviceinriktad reservdelsförsäljare till vår Mercedes-Benz och Kiaanläggning i Lund.

Om tjänsten

Som reservdelsförsäljare är din främsta uppgift att svara på frågor och ta emot beställningar från våra kunder i butik, via telefon och e-post. Du kommer även att planera och förse våra verkstäder med nödvändiga reservdelar.

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, ansvarstagande, ordningsam person med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo. Datorvana och körkort B är ett krav. Vi ser gärna att du har branschvana och/eller erfarenhet av försäljning/kundservice. Kobravana är meriterande. Tjänsten avser heltid måndag-fredag med tillträde snarast. Vi ser gärna att du bor i Lund med omnejd.

Ansökan

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "Reservdelsförsäljare". Frågor angående tjänsten besvaras av Dan-Ove Olsson på danove.olsson@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades för över 50 år sedan i Avesta. Bolaget har i dag ca 260 anställda och finns på fem orter i Sverige; Avesta, Eskilstuna, Lund, Västerås och Sundsvall.
Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor att hitta sitt bästa fordon - ett fordon som förenklar, förbättrar och förgyller deras liv.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.