Fordonstekniker

Fordonstekniker

Landrins Bil dubblar upp med siktet inställt på ännu bättre service och ännu högre medarbetarnöjdhet.

I början av 2020 inför Landrins Bil i Lund 6-timmars arbetsdag och 2-skift för att bättre möta den ökade efterfrågan och samtidigt nå hög medarbetarnöjdhet. Vi söker därför fem fordonstekniker för arbete med Mercedes-Benz och Kia.

Om Tjänsten
Som tekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och trevligt team och jobba med service och reparation av Kia och Mercedes-Benz person- och transportbilar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt.
Placeringsort är Lund. Tjänsten avser heltid men med 6 timmars arbetsdag.
Frågor angående tjänsten besvaras av Servicemarknadschef Dan-Ove Olsson på 046-32 00 20 eller via mail till danove.olsson@landrinsbil.se

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Mercedes-Benz eller Kia är det en merit. Körkort B* är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Ansökan Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "Tekniker Lund". Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Landrins Bil
Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades för över 50 år sedan i Avesta. Bolaget har i dag ca 260 anställda och finns på fem orter i Sverige; Avesta, Eskilstuna, Lund, Västerås och Sundsvall.
Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor att hitta sitt bästa fordon – ett fordon som förenklar, förbättrar och förgyller deras liv.