Fordonstekniker/Bilmekaniker Lund

Fordonstekniker/Bilmekaniker Lund

Vi fortsätter vår expansion och söker nu ytterligare tre fordonstekniker för arbete med Mercedes-Benz och Kia.

Som tekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och trevligt team och jobba med service och reparation av person- och transportbilar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt. Goda möjligheter till vidareutveckling finns.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Mercedes-Benz eller Kia är det en merit. Körkort B* är ett krav.

Två av tjänsterna avser dagtid och en av tjänsterna avser arbete på vårt nystartade kvällsskift.

Skicka CV och personligt brev till dajan.vasilj@landrinsbil.se .
Ange om du söker till dags- eller kvällsskiftet i din ansökan. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information kontakta Dajan Vasilj, Verkstadschef på
046-32 00 20 eller maila till dajan.vasilj@landrinsbil.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 31 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil har funnits sen 1968 och har idag ca 240 medarbetare på 5 orter och 7 anläggningar. Landrins Bil är exklusiva fullserviceanläggningar i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall och Västerås. Vi är auktoriserade för Kia, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Våra varumärken är mycket starka på marknaden och vi ökar i volym varje år. Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna på marknaden, vi vill infria våra kunders förväntningar och strävar efter att vara professionella både vid försäljningstillfället och på servicemarknaden. Våra ambitioner är höga och vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.