Skaderådgivare

Skaderådgivare

Är du på jakt efter nya utmaningar och ser en framtid på en arbetsplats och i en bransch med starka framtidsutsikter? Vi söker en kollega till vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund". Du kommer vara en del av en familjeägd organisation och arbeta med marknadsledande produkter på vår Mercedes Benz och KIA anläggning i Lund.

Om Tjänsten

I rollen som Skaderådgivare kommer du att vara den viktiga länken mellan skadetekniker och våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara att boka och genomföra besiktningar av skadade bilar, hantering av inlämning/utlämning av bil, kontroll och hantering av reklamationer, upprätta skadekalkyler, planera in arbete för dina teknikerkollegor, fakturering och beställa reservdelar. En viktig del i arbetet är att följa upp pågående arbeten, optimera flödet genom verkstaden och följa upp reklamationsärenden gentemot generalagenten. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund".

Placeringsort är på vår Mercedes Benz och KIA anläggning i Lund. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön och prestationsbaserad bonus.

Kvalifikationer
  • Arbetslivserfarenhet från kundservice eller likande inom bilbranschen. Meriterande om du har arbetat med skadehantering.
  • Meriterade om du har goda fordonstekniska kunskaper.
  • Mycket god systemvana, meriterande om du har tidigare erfarenhet av vårt affärssystem Kobra och Cabas.
  • Goda kunskaper i svenska och matematik på gymnasial nivå.
  • B-körkort.
Din profil

För att lyckas i rollen som skaderådgivare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga. Arbetet ställer höga krav på att kunna hantera olika individers behov och önskemål på ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en positiv och rolig miljö där den ena dagen inte är lik den andra. Vi är ett expansivt företag med marknadsledande produkter. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling då vi förväntas följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete, med högt tempo och god laganda.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka i så fall gärna din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2022-07-03.

Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef John Landrin på e-post på John.landrin@landrinsbil.se

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder. Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.