Servicerådgivare

Servicerådgivare

Vill du ta nästa steg i din karriär och ser en framtid på en arbetsplats och i en bransch med starka framtidsutsikter? Vi söker kollegor till vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår mission "nöjd kund". Du kommer vara en del av en familjeägd organisation och arbeta med marknadsledande produkter på vår Mercedes Benz och KIA anläggning i Lund.

Om Tjänsten

Som servicerådgivare är din främsta uppgift att ge rådgivning och boka service och reparationer till våra kunder på vår anläggning via telefon, e-post och via våra digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår även att planera teknikernas jobb, fakturera och handlägga garantiärenden. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår mission "nöjd kund".

Du kommer att arbeta med marknadsledande varumärken såsom Mercedes-Benz och KIA på vår bilanläggning i Sundsvall. Placeringsort är på vår bilanläggning i Lund. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Tillträde för tjänsten är efter överenskommelse. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter. I rollen ingår löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål.

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Din profil

För att lyckas i rollen som servicerådgivare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kundservice eller försäljning, gärna inom fordonsbranschen.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo.

Arbetet ställer höga krav på att kunna hantera olika individers behov och önskemål på ett lösningsfokuserat arbetssätt och viktigt med god systemvana och goda kunskaper i Svenska och matematik på gymnasial nivå. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av vårt affärssystem Kobra. Du innehar även B-körkort.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2022-10-23. Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef Niklas Lindblad e-post på niklas.lindblad@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 300 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.