Teknisk innesäljare, heltid

Teknisk innesäljare, heltid

LEDsystem Scandinavia AB behöver förstärka sin organisation med en ny kollega. Vi är ett litet familje-drivet företag vilket innebär att du kommer kunna se resultaten av ditt arbete tydligt och vara starkt bidragande i vår utveckling.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter.Du kommer att arbeta med B2B-innesälj med inslag av kundbesök, något som kan anpassas. Arbetet innebär att arbeta brett med att serva våra nuvarande och nya kunder, att göra ljusberäkningar, offerter och följa upp dessa. Du kommer arbeta med offerter av allt från små ridhus till stora logistikcenter. Ibland kommer du göra tekniskt svåra projekt och ibland kommer du göra små kundanpassade specialprojekt. Arbetet är heltid med tillträde omgående

Kvalifikationer

Vi söker dig som tillsammans med oss vill anta utmaningar och utvecklas. Du har arbetat med teknisk försäljning tidigare, du kanske till och med sitter med ditt första säljjobb och nu söker nya utmaningar. Din bakgrund bör innehålla någon form av teknisk utbildning (men detta är inte ett krav, dock krävs ett intresse för teknik) och du är en självgående och drivande person som lätt kan skapa förtroende på olika nivåer. Det är viktigt att du är strukturerad då en tjänst hos oss innebär frihet under ansvar. Om du har arbetat med ljusberäkningsprogram (t. ex. Dialux) är detta meriterande men du kommer att utbildas internt inom ljusberäkning såväl som inom produktkunskap. Sist men inte minst är personen lika viktigt som CV:t, låter detta som en tjänst för dig, välkommen med din ansökan.

Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev till info@ledsystem.se, märkes "Jobbansökan" samt bifoga ditt CV. Frågor om tjänsten besvaras endast via e-mail. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi arbetar med löpande intervjuer, så din ansökan mottages snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Rikard Thorsén
Email Mejla Rikard Thorsén
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ledsystem.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LEDsystem Scandinavia AB startades 2007 och är en av Sveriges specialister inom LED-belysning. Vi agerar som importör och distributör för LED-belysning och ligger i framkant av teknikutvecklingen. Våra huvudsakliga kundgrupper återfinns inom privat och offentlig verksamhet, där vi arbetar med elgrossister, återförsäljare, byggvaruhus, kommuner och landsting. Mer om oss finns på www.LEDsystem.se