Affärsutvecklare / Konsultchef till Ninum AB i Lund

Affärsutvecklare / Konsultchef till Ninum AB i Lund

Vi är ett litet bolag i Lund som arbetar med olika IT-projekt. Vi är idag sju personer och har som ambition att fortsätta växa. Därför söker vi dig - som kan bidra till utvecklingen av vår verksamhet och vill vara med på vår resa!

Arbetsuppgifter:

Som konsultchef hos oss ansvarar du självklart för våra konsulter. Du kommer se till att våra anställda har det bra, att vi arbetar kontinuerligt med att attrahera nya medarbetare och att vi hjälper våra kunder på bästa möjliga sätt. Du kommer arbeta med att utveckla processer och att identifiera nya försäljningskanaler.

Primärt arbetar vi i Öresundsregionen. Du kommer besöka både våra kunder och våra konsulter på deras arbetsplatser. Du blir deras kontaktperson. Du kommer även att skriva offerter och avtal. Nätverkande och mässor ingår också i denna tjänst.

Vem är du?

Vi tror att du har utbildat dig till civilingenjör eller systemvetare men du kan ha annan bakgrund. För att bli framgångsrik i rollen krävs att du har en kunskap om IT, troligen från en bakgrund som mjukvaruutvecklare eller testare. Alternativt att du fått motsvarande kunskaper någonstans på vägen. Viktigt är i alla fall att du gillar både teknik och människor och kan relatera till det som våra kunder behöver hjälp med (utveckling, testning, projektledning, produktledning, metodik och arkitektur). Det är ett stort plus om du har ett eget nätverk inom branschen.

Svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Som person tror vi att du är kommunikativ, initiativrik, nyfiken och pålitlig. Körkort är krav.

Du erbjuds:

Det går bra för vårt företag, vi har framåtanda och är på väg in i en fas av tillväxt. Vi är en liten och platt organisation. Hos oss finns det stora möjligheter att sätta din egen prägel på sin tjänst och anpassa rollen utifrån dina behov och intressen. Vi värdesätter work-life-balance samt aktiv friskvård och kompetensutveckling. Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler på Ideon i Lund.

Kontaktperson:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du Jenny på 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 23/4 2021 – vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då gärna om din kandidat!
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734-159860
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ninum.nu/
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Ninum:

Ninum AB levererar tjänster inom IT och mjukvaruutveckling, i första hand i Öresundsregionen. Vårt huvudfokus är produkt-, tjänste- och verksamhetsutveckling. Teamet består av såväl seniora som yngre utvecklare, arkitekter och projektledare.

Bolaget grundades 2016 och finns på Ideon i Lund. Vi arbetar främst inom branscherna telekom, bank och finans, medicinteknik, e-handel och automation.

Förnuft, tanke och intuition är vad vi vill att Ninum AB ska stå för! Rent konkret handlar det om att kombinera rätt konsult med rätt uppdrag och att arbeta med enkelhet och transparens.