Ekonom på deltid till fastighetsbolaget Kudu AB i Lund!

Ekonom på deltid till fastighetsbolaget Kudu AB i Lund!

Vill du vara med på en spännande resa på ett växande bolag? Kudu är ett lokalt fastighetsbolag i Lund som utöver befintligt fastighetsbestånd nu har ett par nybyggnadsprojekt på gång. Vi på Kudu arbetar för visionen om att skapa hållbara och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads unika arkitektur och historia. Vi söker en Ekonom som vill vara med på vår resa!

Om Kudu

Kudu-koncernen är ett familjeägt bolag som startades 2006. Koncernen har vuxit på senare år genom förvärv av centrala fastigheter i Lund och Malmö. Kudu-koncernen omsätter 22 miljoner kr och består framför allt av fastighetsförvaltande bolag som hyr ut lägenheter och lokaler i Lund samt kontors- och butikslokaler i Malmö. Vi har 16 fastigheter med ca 200 lägenheter och 15 lokaler och kontor. Koncernens övriga delar är kapitalplacering, riskkapital till nystartade bolag samt nybyggnadsprojekt. Kudu AB söker nu en Ekonom till vår fastighetsverksamhet!

Läs mer om Kudu AB på https://kuduab.se/

Din nya tjänst

Som Ekonom på Kudu kommer du att arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta deltid, 50-75 procent. Som Ekonom på Kudu kommer först och främst att ansvara för hela ekonomiprocessen på våra mindre fastighetsbolag men du kommer även att stötta Ekonomichefen med ekonomin på huvudbolaget Kudu AB.

Som Ekonom hos oss kommer du att arbeta med:
 • Kundreskontra i vårt fastighetssystem
 • Leverantörsreskontra och betalningar
 • Bokföring och bokslut
 • Månadsavstämningar och månadsrapporter
 • Momsdeklaration
 • Årsredovisning (K2)
 • Projektredovisning och kalkyler
 • Administrativ support till fastighetsförvaltningen
 • Övrig förekommande ekonomiadministration
Du rapporterar direkt till vår Ekonomichef på Kudu AB, som du kommer att ha ett nära samarbete med. Eftersom vi har ett flertal nybyggnadsprojekt på gång kommer du även att arbeta med kalkyler och redovisning för projekten i samarbete med vår Fastighetschef.

Din bakgrund

Vi söker dig med:
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Några års erfarenhet från ekonomiarbete
 • Goda kunskaper inom bokföring samt kund- och leverantörsreskontra
 • Erfarenhet av att arbeta med bokslut (det är meriterande om du har erfarenhet av att driva bokslutsprocessen självständigt men det är inte ett krav)
 • Goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Om du har erfarenhet från fastighetsbranschen ser vi det som en stor fördel. Vi arbetar i Visma Administration och Strifast Fastighetssystem och ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av dessa. Då vi står inför en digitaliseringsresa ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av digitalisering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och hög servicekänsla! Som Ekonom på Kudu kommer att ha en verksamhetsnära roll och vi söker dig som vill växa i takt med koncernen. För att lyckas i rollen som Ekonom är hos oss är det viktigt att du känner dig trygg i din kompetens och är självständig. Du har en förmåga att ta egna initiativ och driva ditt eget arbete. Du är noggrann, strukturerad och detaljorienterad och har ett öga för siffror. På Kudu har vi ett prestigelöst arbetsklimat och vi är duktiga lagspelare som gärna hjälper våra kollegor vid behov!

Vi erbjuder

Kudu erbjuder en tjänst på ett växande bolag i en spännande bransch. Vi är ett litet team med en stark teamkänsla som sitter i fräscha och nyrenoverade lokaler i centrala Lund. På Kudu har vi en familjär stämning med korta beslutsvägar och vi känner stolthet över bolaget och våra fastigheter.

Tjänsten är placerad på Kudu ABs kontor i centrala Lund. Vi erbjuder fast lön, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi kommer att utföra en bakgrundskontroll innan anställning.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Kudu med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)