Senior Projektledare med affärsfokus inom Elnät till Kraftringen, Lund

Senior Projektledare med affärsfokus inom Elnät till Kraftringen, Lund

Vi har en öppning i projektorganisationen inom vårt affärsområde Elnät där du som projektledare får möjlighet till riktigt stimulerande arbetsuppgifter - du får möjlighet att driva stora projekt som kommer att påverka framtiden och samhället för oss alla, du får vara med i hela vägen från beslut till färdig anläggning samt att du får verka i en föränderlig bransch i ett bolag som satsar på hållbara energilösningar som framtiden har plats för!

Sök tjänsten via Kraftringens hemsida här.

Om jobbet

Som Projektledare på Kraftringen kommer du att ingå i en organisation som arbetar med olika typer av projekt inom Kraftringens Elnätsverksamhet. Projekten kan röra allt från ombyggnad av elnätet, nyanslutningar och reinvesteringar eller underhållsarbete. Ett stort och spännande projekt vi har igång i teamet just nu är bland annat den nya fördelningsstationen i Lomma.

När Teknik- och Planeringsavdelningen har färdigställt den förberedande planeringsfasen för projektet lämnas det över till dig som ansvarig projektledare. Ditt ansvar innefattar då att bland annat upprätta en projektbeskrivning och arbetsmiljödokument, göra en grov kalkyl, projektera och driva projektet tillsammans med både interna- och externa kontakter, hela vägen fram till slutbesiktning av den nya anläggningen. Detta är en aktiv roll där du spenderar stor del av din tid på byggmöten ute på plats.

Som Projektledare kommer du att ha fokus på affären, relationerna och kommunikationen. Du har ett intresse för förhandlingar där du på ett affärsmässigt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer.

Jobbet är en heltidsanställning med placering i vårt nya, fräscha aktivitetsbaserade kontor i Lund som vi är stolta över. Du rapporterar till Projektchefen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka som ger goda resultat. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Din profil
  • Högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi och/eller teknik
  • Mångårig arbetslivserfarenhet som projektledare med resultat- och budgetansvar från energi- bygg, eller konsultbranschen alternativt från industriverksamhet
  • Hög affärsmässighet och förhandlingsvana
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
Plus om du har
  • Erfarenhet av att arbeta med entreprenadverksamheter
  • Drivit projekt enligt AB/ABT
  • Erfarenhet av arbete inom entreprenadjuridik
Om dig

Vi söker dig som är driven och triggas av att nå högt uppsatta mål. Du har ett välutvecklat sinne för struktur och är noggrann, trygg och säker i rollen som projektledare. Du är en skicklig kommunikatör och har lätt för att skapa goda relationer. Då du på daglig basis samarbetar med andra människor söker vi dig som är en teamplayer med förmåga att motivera och entusiasmera rätt personer för att projektet ska gå i mål. Som person är du affärsmässig och du är van att hantera kravställning och resursallokering såväl internt som externt.

Kom och jobba hos oss!

Som vår nye medarbetare kommer du att spela en betydelsefull roll, både för dagens kunder och för kommande generationer.

Här på Kraftringen kommer du att få många möjligheter till professionell och personlig utveckling. Stämningen är avslappnad och vänlig med gott om plats för både skratt och arbete. Väljer du att bli en del av oss kan vi utlova många nya, smarta och trevliga kollegor att dela arbetsplats med.

Din ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev via https://karriar.kraftringen.se/jobs/191243-senior-projektledare-med-affarsfokus-inom-elnat-till-kraftringen-lund. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- och drogtest på slutkandidat inför anställning. Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och eventuell säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Projektchef Charlotta Dahlström på charlotta.dahlstrom@kraftringen.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Om du har några frågor gällande din ansökan, kontakta rekryteringskonsult Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se eller 0721-829898, alternativt Jonna Warnerbring på jonna.warnerbring@roirekrytering.se eller 0707-956090.

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-post, samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.

Hör av dig, vi ser fram emot att lära känna dig.

Om oss

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Har cirka 300 000 energikunder och runt 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)