Säljande projektledare sökes för lansering av ny produkt

Säljande projektledare sökes för lansering av ny produkt

Arbetsuppgifter

Som säljande projektledare har du nu möjlighet att vara med och bygga upp en helt ny verksamhet. Eftersom det här är en ny produkt som ska lanseras är ditt huvudsakliga ansvar att få ut produkten på marknaden. Det innebär att ditt mest prioriterade fokusområde kommer ligga på själva säljdelen, där du har en operativ roll som innefattar införsäljning av produkten till exempelvis distributörer och e-handelsplattformar. Även om ditt största fokus kommer ligga på försäljning kommer du även ha en koordinerande och projektledande roll där du ansvarar för att koordinera och samordna aktiviteter för att uppnå utmärkta resultat. Utöver detta kommer du även att arbeta med inköps- och marknadsrelaterade arbetsuppgifter för att öka medvetenhet och intresse hos konsumenter.

Företaget är placerat i Lund och du har valmöjligheten att utgå från kontoret alternativt hemifrån, beroende på vad som lämpar sig bäst för just dig.

Din profil

För att lyckas i tjänsten som säljande projektledare tror vi att du har en entreprenöriell ådra där du har en förståelse för vad det innebär att lansera en ny produkt. Du är självsäker och tror på dig själv och dina säljkunskaper för att kunna sälja in en ny produkt på marknaden. Du kan snabbt sätta dig in i ny teknik och har lätt för att kommunicera den information som behövs för att landa en affär. Du är således även kommunikativ och har ett affärsmässigt tänkande som gynnar alla inblandade parter.

Utöver din personliga profil krävs det:
  • Något eller några års erfarenhet inom B2B- och B2C-försäljning
  • Erfarenhet av E-handel
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Skåne, Lund

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 19 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget är i uppstartsfas och de första produkterna är under utveckling. Produkterna är relativt enkla, innovativa medicintekniska hjälpmedel för privatpersoner. Försäljning skall ske via dagligvaruhandeln och via e-handel.

Bakom företaget finns mycket stor samlad erfarenhet från försäljning av konsumtionsvaror, produktutveckling samt medicinsk kompetens.