Ekonomiassistent sökes till familjeägt företag i lund

Ekonomiassistent sökes till familjeägt företag i lund

EMPLOID söker för vår kunds räkning en driven, social och utåtriktad ekonomiassistent till en administrativ roll på ett familjärt företag inom plastindustrin.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta brett och ha en nyckelroll på företagets ekonomiavdelning. Du kommer arbeta med reskontrahantering, leverantörsfakturor samt orderhantering. Du ansvarar även över administrativa arbetsuppgifter såsom registrering av nya leverantörer och kunder i företagets system. Du kommer mer specifikt att arbeta med:
  • Kund- och leverantörreskontra
  • Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar i kundens affärssystem
  • Korrigeringar och ombokningar
  • Provisionsavstämningar
  • Publicera nyheter på företagets hemsida
Kompetenskrav
  • Erfarenhet av kund- och leverantörreskontra
  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter generellt och orderhantering
  • Goda kunskaper i Office-paketet och ERP-system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund är du driven, social och utåtriktad. Du kommer tillhöra ett familjärt team och bör känna dig bekväm med att arbeta nära dina kollegor. Du har viljan att utvecklas och besitter en god kommunikativ förmåga. Dessutom trivs du med att interagera med kunder på såväl engelska som svenska via mail och telefon.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: 50-60 %

Plats: Lund

Lön: enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, kundreskontra, leverantörreskontra, leverantörsfakturor, fakturering, redovisning, löpande redovisning, lön, Lund, Malmö
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett privatägt familjeföretag som tillhandahåller service, maskiner, robotar, underhållsartiklar samt reservdelar inom plastindustrin på den svenska marknaden. Företaget har högt i tak där ingenting anses vara omöjligt och tror på långsiktighet i det de gör. Deras fokus är att växa med kunden genom att vara en enkel och värdefull samarbetspartner.