SÄLJKOORDINATOR

SÄLJKOORDINATOR

Medarbetare till avdelningen för säljkoordinatorer, tillsvidare
2019-09-30

Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi fantastiska koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja.

KLS Ugglarps bedriver idag verksamhet på sex orter i Sverige och äger även två charkuterifabriker. Företaget har en tydlig uttalad svensk profil där 100% av allt kött kommer från svenska djur och en svensk produktion.

KLS Ugglarps sysselsätter idag cirka 1 500 personer och omsätter 5 miljarder kronor. KLS Ugglarps är ett dotterbolag i Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder.

Arbetsuppgifter
Som säljkoordinator på KLS Ugglarps har du en central roll mellan KLS och våra kunder tillsammans med respektive KAM. Du har dagligen en tät dialog med respektive kunds operativa inköpare och logistikavdelningar, samt interna KLS funktioner som sälj, planering, produktion och logistik.

Den dagliga kontakten med kund innefattar orderhantering, försäljning av klipp och överskott. Tillsammans med våra kunder ansvarar du för att proaktivt arbeta med prognoser för att garantera hög leveranssäkerhet.

Tjänsten innefattar också administration i vårt affärssystem SAP i form av kundvård, orderhantering och försäljningsuppföljning.

Kvalifikationer
Du har god datorvana och är väl bekant med Office-paketet. Det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet SAP.

Du ska ha minst gymnasial utbildning eller dokumenterad kurser/utbildning inom ekonomi och logistik.

Din profil

Du har en positiv och lösningsinriktad attityd med stor förmåga att självgående organisera ditt arbete. Du är duktig på att skapa och bibehålla arbetsrelationer och trivs bra med högt arbetstempo.

Du kommer dagligen ha ett brett kontaktnät och den ena dagen är inte den andra lik. Denna tjänst är under utveckling internt både vad gäller arbetsverktyg och KPI:er för kundnöjdhet.

Vi kommer fästa stor vikt vid din förmåga att utveckla bestående relationer såväl externt som internt.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100 %

Placeringsort

Lund

Lön
Fast lön

Kontakt
Andreas Johansson, ANDRJ@klsugglarps.se, 072–2360476

Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2019-10-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan med CV och personligt brev skickas via e-post till: MARC@klsugglarps.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Johansson
Telefon 0722360476
Område Lund
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)