Senior apputvecklare inom cross plattform sökes till klaravik i lund - klaravik

Senior apputvecklare inom cross plattform sökes till klaravik i lund - klaravik

Arbetsuppgifter

Företagets vision är att skapa världens bästa auktionssite och det är för det ändamålet som dom söker en Apputvecklare. Klaravik är i full gång med att utveckla sig på många fronter och en del i detta är att bygga en publik app för sina användare. I denna roll ansvarar du för utvecklingen av denna app som kommer att byggas med cross plattform teknik. Du kommer också underhålla och vidareutveckla två interna appar i Native iOS. Dom interna apparna finns redan på plats medan den publika appen ska byggas från grunden. Detta medför att du kommer få ett heltäckande ansvar för tekniska beslut, arkitektur, utveckling och i det längre perspektivet även techlead då teamet ska växa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Förstudie, framtagning och utveckling av en publik cross plattform App för Klaraviks användare
  • Vidareutveckling och underhåll av två interna Native iOS appar. Det kan också komma att utvecklas nya appar i Native iOS för intern användning.
  • Tekniskt ledarskap för apputvecklingen i Klaraviks utvecklingsorganisation
  • Lansering av appar på App Store och Google Play.
Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Kvalitet och teknisk innovation är ledord och en dag i månaden ges teamet möjlighet att arbeta med egna projekt vid sidan om den ordinarie produktutvecklingen.

Kompetenskrav
  • Några års erfarenhet av apputveckling
  • Kunskap inom cross plattformutveckling
  • Kunskap inom något eller flera av följande tekniker React Native, Flutter, Ionic eller Xamarin
  • Erfarenhet av lansering av appar på App Store eller Google Play
  • Kunskap i svenska och engelska
Personliga egenskaper

Eftersom företaget vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans nästan viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Du är inte främmande för att ta en tekniskt drivande position och just ditt stora tekniska intresse är något som du kommer att dela med dina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Apputveckling, Utvecklare, App, React Native, iOS, Android, Cross plattform, systemutvecklare, developer, Xamarin, Flutter, Ionic, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg, tillsvidare, produktutveckling, CSS, HTML,
Mer info
Område Lund
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klaravik har i många år sammanfört hundratusentals köpare över hela världen med säljare via deras webbplats. De växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktionsplats för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget och deras fantastiska tillväxt bara fortsätter. I Sverige har man i nuläget 110 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har de öppnat ett utvecklingskontor i centrala Lund där all webb- och produktutveckling utförs. Det är också på detta kontor som denna tjänst är placerad.