Besöksmålschef – med fokus på upplevelser

Besöksmålschef – med fokus på upplevelser

Är du den som brinner för att skapa härliga upplevelser som ger ringar på vattnet? Vill du vara med och fortsätta utveckla Kiviks Musteris besöksmål som bara måste upplevas? Framförallt vill du befinna dig i en miljö som är god för själen, där grönskan och naturen är en del av din arbetsplats? Vi söker dig som vill bli en del av vårt familjeföretag som funnits i fem generationer och än idag präglas av en genuin familjekänsla. Omtanke och driv i ett!

Lokalisering: Kivik

Om tjänsten
Vi finns på det natursköna Österlen och vår passion för mat och dryck kryddas av en livskvalitet och djupt engagemang för trakten. Familjen Åkesson har ägt och drivit Kiviks Musteri sedan starten och skapat en familjär företagskultur där det är naturligt att både värna om traditioner och att tänka i nya banor.

De nya banorna ska du stå för! I din roll som präglas av teamwork på högsta nivå ska du tillsammans med kollegor, medarbetare och samarbetspartnerns utveckla Kiviks Musteris attraktiva besöksmål, både i Kivik och på Solnäs Gård utanför Lund. I stort se till att locka fler besökare som provar våra produkter, tar del av vår kunskap, njuter av god mat på restaurangerna, fikar på våra caféer, kommer för att ta del av de event vi skapar och sedan självklart berättar för sina vänner att "hit måste ni bara åka!".

I rollen ansvarar du för ett team på 3 personer, som kommer växa inom kort. Tillsammans är ni ansvariga för Musteributiken, Restaurang, Caféer och Äpplets Hus. Under högsäsongen som ligger under den härliga sommaren, tar ni hjälp av säsongsanställda och ert uppdrag är att leverera den bästa upplevelsen och fantastisk service.

I denna roll blir inte en dag den andra lik. Här får du arbeta med allt från strategier, projektledning, varumärkesuppbyggnad, budgetuppföljning, ledarskap och skapa upplevelser för andra att njuta av!

Vem är du?

Du är en handlingskraftig och påhittig person som passar in i vår familjära företagskultur, kan ta en aktiv roll såväl i det operativa som mer strategiska frågorna. Du får energi från att leda genom tydliga värderingar och drivs av resultat.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning, samt har varit ledare inom serviceyrket. Du har erfarenheten med dig från upplevelse- och restaurangbranschen och den kultur som verkar där. Har du dessutom koll på hur man bygger varumärken genom upplevelser och aktiviteter får du en guldstjärna!

Du är flytande i svenska, engelska och kan det där med kommunikation på dina fem fingrar!

Ansökan

Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 29/2 2020. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Om Kiviks Musteri

Har du inte redan fått en go känsla för vem vi är så gå in på vår hemsida www.kiviksmusteri.se. Här kan du läsa om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av vår familj!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)