Medarbetare till avdelningen Planering

Medarbetare till avdelningen Planering

Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja. KLS Ugglarps bedriver idag verksamhet på sex orter i Sverige och äger även två charkuterifabriker. Företaget har en tydlig uttalad svensk profil där 100% av allt kött kommer från svenska djur och en svensk produktion.

KLS Ugglarps sysselsätter idag cirka 1 500 personer och omsätter 5 miljarder kronor. KLS Ugglarps är ett dotterbolag i Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder.

Arbetsuppgifter
Som planerare på KLS Ugglarps har du en central roll i vår försäljningsavdelning. Inom tilldelat ansvarsområde gris eller nöt genomför du dagligt planeringsarbete för att ge rätt förutsättningar till KLS produktionsenheter att producera rätt vara i rätt tid till rätt kund. Du jobbar mot uppsatta KPI:er Servicegrad, Svinn, lagernivå. Du kommer tillhöra ett team på 5 personer och rapportera till vår planeringschef.

Du tycker om att jobba i en föränderlig vardag med högt tempo. I rollen kommer du ha daglig kontakt internt med respektive produktionsenhet, sälj, och KAM varför du tycker om att vara spindel i nätet och jobba tillsammans med andra.

Kvalifikationer
Du har god datorvana och är väl bekant med Office-paketet. Det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet SAP och har erfarenhet inom kött och chark.

Du ska ha minst gymnasial utbildning, meriterande om du har utbildning inom supply chain och eller produktionsplanering.

Din profil
Du har en positiv och lösningsinriktad attityd med stor förmåga att självgående organisera ditt arbete. Du är duktig på att skapa och bibehålla arbetsrelationer och trivs bra med högt arbetstempo. Du kommer dagligen ha ett brett kontaktnät och den ena dagen är inte den andra lik. Du är bra på att planera, strukturera och prioritera samt tycker om att analysera och hitta lösningar på utmaningar som dyker upp i din vardag.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100 %

Placeringsort
Lund

Lön
Fast lön

Kontakt
Chef Mårten Backgården, mbac@klsugglarps.se, 073-045 30 09

HR Marcus Andersson, marc@klsugglarps.se, 073-051 01 10

Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2020-01-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev, observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)