HR BUSINESS PARTNER

HR BUSINESS PARTNER

PLACERING LUND
Flextrus söker nu en driven HR Business Partner som vill vara med att stärka samt utveckla vår HR-funktion i en dynamisk och utmanade organisation.

OM ROLLEN
Vår HR-funktion arbetar som en Shared Service inom affärsområdet BA Nordic. Vi är en strategisk och operativ affärspartner till våra ledare i deras personalarbete inom rekrytering, kompetensutveckling, organisationsutveckling, rehabilitering ,arbetsrättsliga frågor och lönefrågor. Ett ständigt förändringsarbete pågår för att utveckla vår HR-funktion.

Vi erbjuder en tjänst i ett växande företag i förändring. Hos oss kommer du att arbeta inom hela HR-området med fokus på kollektivsidan och serva våra fabriker i Lund och Halmstad. Du arbetar självständigt och agerar som ett konsultativt och kvalificerat stöd till produktionsledning och medarbetare. Du kommer ingå i ett team med kunniga och drivna kollegor inom HR, lön samt reception/ kontorsservice.

DIN BAKGRUND
Du är utbildad personalvetare eller har motsvarande utbildning. Du har dessutom flera års arbetserfarenhet av brett HR arbete och är van att självständigt driva och utveckla HR projekt. Mycket goda kunskaper i arbetsrätt är viktigt och det är meriterande om du har tidigare erfaret av producerande företag. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift samt ett intresse för It system och goda kunskaper i Excel.

DU SOM SÖKER
Som person är du trygg i dig själv och har lätt för att både skapa och bibehålla förtroendefulla relationer på olika nivåer i organisationen. Du tänker strategiskt och har förmågan att se helheten samt att du tar initiativ till att driva ditt arbete framåt. Du är engagerad och prestigelös och trivs med varierade arbetsuppgifter. Vidare är du en duktigt administratör och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Tjänsten är på heltid och med placering Lund. En del resor till vår fabrik i Halmstad förekommer vilket innebär att du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

SKICKA ANSÖKAN TILL
I denna rekrytering samarbetar vi med Alm Rekrytering. Mycket välkommen med din ansökan via mail till nyttjobb@almrekrytering.se. Sista ansökningsdag är 2018-06-25. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Katarina Alm tel
0708-753641.

FLEXTRUS – EN VÄRLD AV BRILLIANTA FÖRPACKNINGAR
Som ledande i norra Europa, levererar vi flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar.
Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina produkter på bästa sätt genom att använda våra förpackningsmaterial med avancerade barriär och snyggt tryck. Vi har tre fabriker i södra Sverige och en i Storbritannien. Flextrus ingår i ÅR Packaging.
Mer info
Kontaktperson Katarina Alm
Telefon 0708-753641
Email Mejla Katarina Alm
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flextrus.com
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som ledande i norra Europa, levererar vi flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina produkter på bästa sätt genom att använda våra förpackningsmaterial med avancerade barriär och snyggt tryck. Vi har tre fabriker i södra Sverige och en i Storbritannien. Flextrus ingår i ÅR Packaging.