HR- generalist sökes till Lund!

HR- generalist sökes till Lund!

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår allmänt löpande HR arbete med fokus på rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar.

Vem är du?

Uppdraget förutsätter att du som person är ansvarstagande och har förmåga att se arbetet utifrån ett helhetsperspektiv. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med andra människor. Du kan prioritera ditt arbete, är noggrann och visar på viss flexibilitet.
  • Relevant högskoleutbildning exempelvis inom personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst (3) års arbetslivserfarenhet från likande arbete.
  • Erfarenhet av personaladministration, gärna inom högskola eller universitet
  • God administrativ skicklighet
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)
  • God kännedom om lagar och förordningar på området
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Vidare ska du även ha kompetens och erfarenhet inom något eller flera av områdena -rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag på heltid 100% start 1/9 - 22 och löper 6 månader framöver, kan finnas möjlighet till förlängning för rätt person. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor om tjänsten kontakta Elvira Björebäck kandidatansvarig, elvira.bjoreback@jurek.se. Urval och första kontakt kommer främste ske i början av augusti.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Elvira Björebäck
Telefon 08-525 01 800
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.