Servicetekniker till kontraktsförpackningsföretag

Servicetekniker till kontraktsförpackningsföretag

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker på ett företag i stark tillväxt inom livsmedels och läkemedelsindustrin.
Dina arbetsuppgifter blir bland annat att serva, reparera och montera vår maskinpark med olika typer av förpackningsmaskiner. Du kommer att säkerhetsställa funktionen och driftsäkerheten av våra maskiner men även att vara behjälplig vid nyinvesteringar och utredningar inom vår produktion.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett härligt team där du får möjligheten att vara med och påverka. Det är viktigt att du drivs av nöjda medarbetare, du har hög initiativförmåga samt ett brinnande engagemang för ditt arbete. Service är ett hedersord.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi gärna att du arbetat med något tekniskt tidigare, gärna inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin men inget krav.
Har du en teknisk utbildning är detta meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är självgående, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du bör uppfylla följande kriterier:
  • Serviceminded
  • Positiv attityd
  • Strukturerad och ordningsam
Mer info
Kontaktperson Alexander Wahldén
Telefon 0739502804
Email Mejla Alexander Wahldén
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.inpac.se
Sista ansökningsdag 17 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inpac är ett lundabaserat företag som huvudsakligen sysslar med kontraktsförpackning av olika livsmedel och läkemedel. vi är ca 50 personer i en väldigt platt organisation som jobbar väldigt tätt med varandra.