Kock/Dietkock, Lund

Kock/Dietkock, Lund

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Kock till FM uppdrag i Lund
Nu söker vi en engagerad och erfaren kock till vårt kök på Psykiatriska kliniken i Lund. På denna klinik levererar vi patientmat 2 gånger per dag alla dagar på året samt har en restaurang som är öppen för alla på vardagar.

Tjänsten som dietkock innebär att du under ledning av restaurangchef eller restaurangansvarig deltar i den dagliga produktionen där du tillsammans med dina kollegor producerar goda och näringsriktiga måltider till våra gäster.

Du ansvarar för att det produktionen utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen. Du ansvarar även för menyplanering av våra måltider.

Kvalifikationer
Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har 6 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang.

Då denna roll har en inriktning som dietkock och specialkost ser vi att du har tidigare kunskap, kompetens och erfarenhet i att ta fram, planera och producera anpassad kost och dietkost.

Utöver detta ser vi att du ligger i framkant gällande mattrender och håller dig uppdaterad kring branschen.

Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift.

Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med arbetstid vardagar kl. 6.00-14.30 /7.00-15.30. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?