Energi- eller VVS-specialist med näsa för affärer

Om jobbet

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför 1-2 specialister som vill anta utmaningen att tillsammans med ledning och medarbetare växa våra kontor i Skåne.
Din placering blir Lund eller Helsingborg. Du kommer att arbeta med såväl försäljning som ledning och planering men också med egen leverans av tjänster. För att lyckas hos oss innehar du följande egenskaper och kompetenser:

Du är säljdriven och har fokus på att leverera
Du är kreativ och lösningsorienterad
Du är trygg, ärlig och håller dina löften
Du är positiv, rak och vill göra det rätta
Du kan balansera och prioritera
Du kan leda dig själv och har erfarenhet av att uppdragsleda andra

Du har en teknisk utbildning från universitet eller högskola med minst 5 års branscherfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen, gärna inom områdena VVS, energi eller projektledning.
Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med komplex försäljning, där kundens behov måste lyssnas in, definieras och förstås innan det kan omsättas till ett uppdrag. Många gånger bestående av en rad tekniska tjänster, levererade under en längre tid.

Vi gör löpande urval och vill ha din ansökan senast den 31 oktober 2017.

För vidare upplysningar om tjänsten kan du ringa Gunilla Sandqvist (HR) på 0513-542 30 alternativt till Per-Otto Bengtsson (VD) på 046-19 28 03.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

IMI Energi & VVS Utveckling AB www.imi-evu.se ingår sedan 2001 i IMI plc www.imiplc.com och har IMI Hydronic Engineering som divisionstillhörighet www.imi-hydronic.com.

2018 planerar vi att omsätta ca 27 miljoner kronor och sysselsätta ca 30 personer, fördelat på fyra kontor.
Målet är att vi inom 5 år ska ha tredubblat bolaget, samtidigt som vi också ska ha rustat det för att ha byggt in arbetssätt och processer som går att exportera till andra delar. Vi har därför de senaste åren genomfört en mängd förändringar såväl grafiskt som styrnings- och ledningsmässigt för att kunna ta dessa steg.

Vår affärsidé är ”Energieffektiva byggnader med bra inomhusklimat”. Det erbjuder vi mot såväl nyproduktionsskedet som ROT och förvaltningsskedet genom våra koncept:

Energieffektiv driftsättning av VVS-tekniska system – ”Bring Building to Life” – för nyproduktion.

Energieffektiv uppgradering av VVS-tekniska system – ”Release and Secure Building Performance” – för ROT och förvaltning.

Vi arbetar med många olika typer av kunder; Stat och kommun, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, energibolag, VVS-installatörer, byggbolag samt förvaltningsorganisationer.