Manlig personlig assistent vardagar deltid

Manlig personlig assistent vardagar deltid

Vi söker just nu två personlig assistent åt en 13-årig pojke som bor i Lund. Arbetstiderna är antingen 2 - 3 dagar eller 5 dagar i veckan måndag - fredag mellan ungefär kl. 09:00 och 15:00.

Som personlig assistent är du pojkens förlängda arm. Din uppgift är att hjälpa honom i sin dagliga livsföring, dvs. med lek, motorik, lekfull inlärning och allt annat som kan bli aktuellt under hans vardag. Du arbetar med att få pojken så delaktig som möjligt i allt som görs.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi ser helst att Du har erfarenhet av barn eller är intresserad av barns utveckling. Arbetet kräver lyhördhet och mycket tålamod och samtidigt stort engagemang från din sida eftersom Du även ska stimulera pojken att lära sig nya saker. Det gäller att kunna balansen mellan att hjälpa honom med det han inte kan göra och samtidigt uppmuntra honom att göra saker och ting själv. Det är ett aktivt arbete, där din glädje av barn går hand i hand med ditt engagemang för barnet. Det är du som är initiativtagare och motiverar honom. Eftersom pojken har motoriska problem och behöver stöttas, måste Du vara stark och vid god fysisk hälsa.

Övriga villkor

Du behöver vara rökfri, får inte använder parfym och får inte komma till arbetet med kläder som har varit i kontakt med djur. Vid erbjudande om anställning kräver vi att du visar upp ett utdrag från polisens belastningsregister då tjänsten innebär arbete med barn.

Är detta ett arbete för Dig, svara gärna snabbt, då rekrytering sker löpande.
Mer info
Email Mejla Human Resources Scandinavia AB
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hrspersonligassistans.se
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HRS Personlig Assistans ger personlig assistans enligt ett individuellt upplägg. Ingen arbetsplats är den andre lik. Assistenter väljs ut efter den funktionshindrades behov, önskemål och livsstil.