People & Culture-person som också sköter lön och redovisning - House of Test i Lund

People & Culture-person som också sköter lön och redovisning - House of Test i Lund

Har du en ekonomisk ådra men kanske tycker det här med människor och kultur är mycket roligare ändå? Då behöver du oss! Eller vi behöver dig - vice versa.

Arbetsuppgifter:

Vi har några uppgifter såsom moms, redovisning och lön som bara måste skötas. Du behöver inte vara en fullfjädrad ekonom för att passa in här, du kommer lära dig. Men du MÅSTE vara en "people person" som älskar fart, fläkt och service! Du vill lära känna alla våra konsulter och följer upp hur läget är, du vill anordna fester och planera gemensamma resor och kick-off's. Det kommer naturligt för dig. Vi är ett litet företag så här hjälps vi åt med allehanda uppgifter för dagen och det är helt ok för din del. Många konsulter sitter ute hos kund, därför behöver du vara en varm och stabil stöttepelare inne på vårt kontor. Vi har kul mest hela tiden på House of Test men vi jobbar också hårt och har som ambition att vara den absolut bästa partnern för våra kunder när det kommer till test och kvalitet. Ännu viktigare är att vi överträffar våra medarbetares förväntningar på oss som arbetsgivare. Där är du en viktig pusselbit. Tjänsten är placerad i Lund.

Vem är du?

Du är personen som läser ovan och tänker "fan va kul"! Redovisning o sånt fixar ju du. Men söker någonting annat. Vi tror kanske att du utbildat dig inom redovisning och lön men insett att du gillar det sociala mer och känner dig lite trängd i en sådan (traditionell) roll. Kanske du har läst Service Management? Kan du Fortnox? Jobbat med HR? Suveränt!! Du har kanske fuskat lite med event tidigare, gillar sociala medier och är en prestigelös person med eget driv. Kan du det här med goda viner och mat, och gillar att utmana din omgivning lite är det en klar fördel inför våra årliga resor tillsammans med våra konsulter. Du får gärna ha något udda intresse också! Dela med dig! Personen vi söker tillför passion, energi och har glimten i ögat.

Du erbjuds:

En roll att styra mycket själv, i ett team som gärna är med som bollplank. Hos oss på House of Test erbjuds en professionell men familjär stämning. Vi vill alla leverera top notch hela tiden och jobbar hårt för det. Vi tycker det är viktigt att arbetet inte bara är ett arbete utan någonting mer. Lite som en familj. Man ska inte ha tråkigt på jobbet (förutom redovisning och löneutbetalningar då, de måste bara göras).

Kontaktperson:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 6/11 2020 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då gärna om din kandidat på mailadress ovan!
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734159860
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.houseoftest.net
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GLORY TO THE BRAVE

Testing is a challenging craft that requires sharp skills. To hone our skills, we reject the status quo and refuse mediocrity. The wild ones dare to be different and think outside conventions and norms. We not only embrace change, we also create it and grow with it. We value our integrity and follow our passion - heart and soul. Because of this, we call bullshit on dehumanizing factory testing, bogus certification schemes, and feeble testing standards. Testing done right delivers valuable information, and we will meet the challenge.

We choose to take the high road because we care about you, our customer.

What we do, we do for the love of testing!

We only settle for greatness, because you expect nothing less from us!

Some call us rebels.

We call ourselves House of Test.

www.houseoftest.net