En välkänd charkuteributik i Lund söker erfaren butikschef

En välkänd charkuteributik i Lund söker erfaren butikschef

Som butikschef kommer Du att ansvara för hela butikens kött och chark, delikatesshörnan samt cateringdelen. I rollen som butikschef ingår ansvar för att planera och utveckla det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp medarbetare som Du också har personalansvar för. I rollen ingår ansvar för daglig drift, bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet, aktivt arbete med säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll.

Tjänstens omfattning är heltid. Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Helgarbete förekommer.

Tillträde sker omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Du har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet i ledande befattning. För att lyckas i rollen som butikschef ska Du ha erfarenhet av personalansvar, butiksekonomi, försäljning och schemaläggning. Du är starkt resultatorienterad och arbetar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi lägger stor vikt vid att du ska vara serviceinriktad med stor vana av kötthantering och att du ska kunna hantera både mat och kunder.

Tjänsten lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper. Du är relationsskapande, handlingskraftig och har ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror. Som butikschef har Du förmågan att motivera dina medarbetare till att nå gemensamma mål, är bra på att samordna resurser och kan säkerhetsställa att kompetenserna används på ett effektivt sätt. För att trivas i rollen måste Du tycka om att arbeta i ett högt tempo. Tjänsten ställer krav på att Du har ett coachande förhållningsätt, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Ditt engagemang och glädje smittar av sig på såväl kunder som medarbetare. Du ska även aktivt bidra med att skapa en trivsam atmosfär i butiken.

Vi önskar
rökfri medarbetare samt god svenska i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning 6 mån, heltid, Lund

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Löpande urval görs, så sök så fort som möjligt
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmgrens startade i Lund 1898 och vi har funnits i Lunds Saluhall sedan den öppnade 1909. Kvalité, bra service och ett otroligt varierande sortiment är företagets signum.

Vi tror på god mat från riktigt bra råvaror. Skåne med omnejd är ett välfyllt skafferi och vi försöker att så långt det är möjligt använda oss av lokala råvaror.

Vi har ett stort utbud av kött- och charkuteriprodukter och även färdiglagad husmanskost och andra delikatesser.

Vi brinner för att kunna uppfylla alla våra kunders önskemål.

Vi har en stor egen tillverkning i vår fabrik i Lund.