Servicesäljare/Reservdelssäljare Hedin Bil i Lund

Servicesäljare/Reservdelssäljare Hedin Bil i Lund

Om rollen

Hedin Bil i Lund söker nu en kombinerad Servicesäljare/Reservdelssäljare till vår anläggning där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att ansvara för verkstadens dagliga reservdelsbehov. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer att arbeta med väkända varumärken såsom FIAT, Jeep, Subaru, Opel och Dogde, både personbilar och transportbilar.

Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Din profil

Du har kunskap och intresse av bilar och bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, samt med affärssystemet Kobra.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. B-körkort är inget krav men det är fördelaktigt om du har detta, utöver så skall du behärska det svenska och engelska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.