Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om tjänsten

För att fortsätta ligga i framkant inom vår bransch söker
Headbrands nu en ekonomiassistent.

Du välkomnas in i vårt ekonomiteam på 4 personer som arbetar engagerat, har ett härligt driv i det vi gör och en vilja att utveckla oss själva och vår verksamhet. Du kommer att arbeta nära dina kolleger på avdelningen men också vara till stor betydelse för övriga kunder och medarbetare i vår organisation. I ditt dagliga arbete kommer du att hantera löpande bokföring i våra nordiska bolag så som in – och utbetalning i kund- resp leverantörsreskontran men även kontering av inkommande fakturor. Du kommer även bistå med en viss ekonomisk stöttning till övriga i organisationen därför är det viktigt att du är utåtriktad och hjälpsam samt har lätt för att samarbeta med andra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Löpande bokföring som innefattar b.la.
  • Kund och leverantörsreskontra
  • Fakturaadministration
  • In och utbetalningar
  • Utläggsredovisningar
Förbereda inför månadsbokslut
  • avstämning av balans- och resultatkonto

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är prestigelös,
självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du har en hög servicekänsla och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person har du egenskaper som noggrann, strukturerad och effektiv. Du beskrivs som ansvarstagande, är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbetet. Då HeadBrands hela tiden växer och är i ständig förändring krävs det att du även har ett digitalt intresse och även är digitalt orienterad i ditt sätt att arbeta.

Du bör ha läst ekonomi som lägst på gymnasienivå och har tidigare arbetslivserfarenhet i rollen som ekonomiassistent. Vi ser det som meriterande om du har läst ekonomi på högskolenivå eller liknande. Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av redovisning. Du har goda kunskaper i
Microsoft Office, främst Excel och du talar och skriver god svenska och engelska. Meriterande är även om du har jobbat i redovisningssystem som
Navision.

Övrig information

Start: Maj

Placering: Lund

Omfattning: Vikariat, 100 %, som löper på 1 år med möjlighet till förlängning.Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sara Palmquist
Telefon 0104949009
Email Mejla Sara Palmquist
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://headbrands.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HeadBrands startade 2010 och har sedan dess gjort en fantastisk resa. Vår affärsidé är enkel – Vi vill göra det möjligt för frisörer att göra sina inköp från ett och samma ställe. Med över 20 000 produkter i lager idag, och möjlighet att erbjuda kreativ och flexibel helhetslösning till sina kunder, har HeadBrands expanderat snabbt och är idag internationellt framgångsrikt. Med företagets framgångar har vi även växt snabbt i personalstyrka och är idag omkring 100 anställda i Norden.