Specialist i allmänmedicin, Lund

Specialist i allmänmedicin, Lund

Om arbetsplatsen

Hälsocentralen Sankt Hans i centrala Lund är en vårdcentral som tillsammans med vår BVC o MVC ingår i Hälsoval Skåne. Vi är en del av den offentligt finansierade primärvården. Hälsocentralen har
7600 listade invånare och vi är 20 medarbetare. Vi prioriterar att driva vård med högsta medicinska kvalitet, varmt personligt bemötande i kombination med en stimulerande utvecklande och god arbetsmiljö. Vår enhet uppskattas av våra patienter och vi når bästa resultat i SKL:s Nationella Patientenkäten.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Vår tanke är att ge dig möjlighet att växa in i bolaget och framöver bli delägare i Praktikertjänst.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du har intresse för handledning av AT- och ST-läkare. Du är intresserad av och engagerad i verksamhetens utveckling.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en prestigelös och god lagspelare som är noggrann, reflexiv och trygg som person och i rollen som läkare. Du har en hög social kompetens, är lyhörd, patientfokuserad och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Vi ser att du har ambitionen att verka i den anda vi har byggt upp.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela
Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade av bemannings-förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan och frågor:

Michael Trattner, verksamhetschef och specialist i allmänmedicin
Tfn: 0707-514 371
E-post: michael.trattner@ptj.se
Hemsida: www.ptj.se/halsocentralen-sankt-hans
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ptj.se/halsocentralen-sankt-hans/start/
Sista ansökningsdag 11 okt 2019 (24 dagar kvar)