Fastighetsskötare sökes till HSB Skåne i Lund

Fastighetsskötare sökes till HSB Skåne i Lund

Som fastighetsskötare är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Rollen innebär daglig drift och arbete med underhåll och skötsel av våra kunders fastigheter. Arbetsuppgifter som kan ingå är allt från reparationer och hantverk till trädgårdsskötsel och snöröjning.

Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi söker dig, "småfixare", som är praktiskt lagd och som har en positiv inställning och förmåga och vilja att ge service av högsta klass! Du är en utåtriktad person som kommer att ansvara för skötsel och reparation av fastigheter och markanläggningar och vara ett ansikte utåt mot våra kunder. Du har datavana då viss administration i form av rapportering ingår. Arbetet sträcker sig högt och lågt med mycket varierande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper inom ventilation, VVS, erfarenhet av trädgårdsskötsel, utemiljö och teknisk utrustning. Det är också meriterande om du kan köra traktor och är certifierad i Heta Arbeten samt har genomgått liftutbildning.

Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort. Då företaget är mångkulturellt är det meriterande om du även behärskar ytterligare språk.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är lugn, strukturerad och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara en lagspelare med en bra förmåga att hjälpa andra.

Vi erbjuder

HSB Skåne satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose kundernas behov. Verksamhetsidén är att utveckla attraktiva boendemiljöer genom nyproduktion av bostäder, genomföra ombyggnationer och reparationer samt tillhandahålla ett brett utbud av förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar.
Vi arbetar ständigt med utveckling av vårt varumärke och i detta ingår att vi har en kompetent och motiverad personal som trivs på sin arbetsplats. Därför satsar vi på internutbildning, trivselaktiviteter och på att premiera nytänk. HSB Skåne har 160 medarbetare som verkar i 17 kommuner i Skåne. Marknadsområdeskontor finns i Lund, Eslöv, Ystad, Hässleholm och Kristianstad.

HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med våra medlemmar. HSBs jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår.
Mer info
Kontaktperson Rickard Kreutz
Telefon 046-210 8612
Email Mejla Rickard Kreutz
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hsb.se/skane/om-hsb/jobba-hos-oss/jobbannons/?cid=11284&aid=3994218172
Sista ansökningsdag 15 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB är en av Sveriges största och mest anrika fastighetsförvaltare.
Visionen är att vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla intressenter när det gäller boendet och våra kärnvärderingar Engagemang,
Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan ska vara tydliga. Uppdraget är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet.
Riksförbundets verksamhetsidé är att stödja föreningarna genom att under
HSBs gemensamma varumärke, driva samordning inom effektivitet och tillväxt samt stärka HSBs roll i samhället.
Läs mer om HSB på www.hsb.se och HSB som arbetsgivare på www.hsb.se/jobba-hos-oss