HSB Skåne söker Förvaltare/Administratör till kontoren I Eslöv/Lund

HSB Skåne söker Förvaltare/Administratör till kontoren I Eslöv/Lund

Vi söker nu dig som brinner för det goda boendet och som tycker att relationen med kunder och leverantörer förgyller din dag. Tjänsten är inledningsvis uppdelad på 50% förvaltaruppdrag och 50% administration på vår bygg- och teknikavdelning. Första året är placeringsorterna Eslöv och Lund. Efter cirka ett år kommer administratören på bygg- och teknikavdelningen tillbaka från sin föräldraledighet och du börjar då arbeta 100% som förvaltare med arbetsområde i Eslöv och Ystad. Vid denna övergång finns möjlighet till tjänstebil.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som förvaltare

Att vara Fastighetsförvaltare på HSB Skåne innebär ett väldigt utvecklande och stimulerande uppdrag med mycket kundkontakt. I rollen ingår bland annat ansvar för både utveckling, genomförande och utvärdering av de råd och tjänster som kunderna behöver. Dessutom ingår ansvar för marknadsbearbetning och verksamhetsstyrning samt resultat av den tekniska fastighetsförvaltningen i Marknadsområde Eslöv. Exempel på arbetsuppgifter som förvaltare kan vara:
 • Förvaltning och drift av kunders fastigheter
 • Löpande och planerat underhåll på kundernas fastigheter och anläggningar via underhållsplaner
 • Upprätta förfrågningsunderlag och handla upp mindre entreprenader inför ombyggnad och reparation
 • Organisera och leda inre och yttre fastighetsskötsel samt arbete med utemiljöer
 • Vara bostadsrättföreningarnas styrelsers förlängda arm genom kontinuerlig kontakt och aktivt deltagande i möten
Arbetsuppgifter som administratör på bygg- och teknikavdelningen

Som administratör på vår bygg- och teknikavdelning har du löpande kontakt med leverantörer och underentreprenörer. Detta ger dig en god helhetsbild av det arbete som utförs i och runt de fastigheter som vi förvaltar och tar oss an uppdrag för. Exempel på arbetsuppgifter som administratör kan vara:
 • Hantering/bokning och kontroll över garantibesiktningarna efter utförda entreprenader. (Finns också möjlighet att kunna delta i dessa som representant från HSB Skåne)
 • Arbetsledning och planering av status och elsäkerhetskontroller.
 • Statusbesiktningar, såsom administration av el, tak, fasad, fukt-och skadebesiktningar.
 • Upprättande och förhandling av nya avtal inom ovanstående.
 • Uppföljningar och kontroll av ramavtalen.
 • Distribuering av ritningar internt och externt.
Kvalifikationer

Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig som har relevant utbildning och som tidigare har arbetat inom fastighetsförvaltning eller som teknisk förvaltare.
 • Du har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningars styrelser och har en fördel i om du har en bred teknisk kunskap.
 • Du trivs i en bred roll och i nära samarbete med entreprenörer där du motiveras av att lösa problem och att självständigt driva ditt arbete framåt.
 • Du har goda IT-kunskaper
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Du innehar B-körkort
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är en jordnära person som har stort intresse för såväl människor som förvaltning och service. Vi söker dig som är relationsbyggande, självgående och inger förtroende. Det är också av stor vikt att du själv kan planera och prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med deras medlemmar. HSBs jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i deras medarbetarkår.

Tjänsten avser provanställning i sex månader för en heltidstjänst. Tillträde snarast.

Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Cornelia Håkansson enligt uppgifter ovan. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Sök jobbet

Ansök senast: Snarast

Viktig information:

Annonsör: HSB Skåne

Arbetsplats: Gnejsvägen 17, 22478 Lund

Ref.Nr: 3967116110

Antal jobb: 1

Kontaktinfo:
Cornelia Håkansson
HR-chef
(+46) 046-2108552
Mer info
Kontaktperson Cornelia Håkansson
Telefon 046-2108552
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hsb.se/skane/
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB är en av Sveriges största och mest anrika fastighetsförvaltare.
Visionen är att vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla intressenter när det gäller boendet och våra kärnvärderingar Engagemang,
Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan ska vara tydliga. Uppdraget är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet.
Riksförbundets verksamhetsidé är att stödja föreningarna genom att under
HSBs gemensamma varumärke, driva samordning inom effektivitet och tillväxt samt stärka HSBs roll i samhället. Läs mer om HSB på www.hsb.se och HSB som arbetsgivare på www.hsb.se/jobba-hos-oss