Hälsocentralen Sankt Hans söker diabetessköterska / distriktssköterska

Hälsocentralen Sankt Hans söker diabetessköterska / distriktssköterska

Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss?

Då kan du förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket patientfokus. Vi tar tillvara på dig som kommer med idéer och vill utveckla vården.

På Hälsocentralen Sankt Hans har vi en certifierad diabetesmottagning, som du får utveckla och driva med stor självständigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med egen diabetesmottagning, med cirka 200 registrerade patienter, samt med övrigt förekommande mottagningsarbete, telefon/digital rådgivning, provtagning .

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet.

Kvalifikationer
  • Legitimerad diabetessköterska / distriktssköterska.
  • Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral.
  • Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum.
  • God kommunikativ förmåga.
  • Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Om Hälsocentralen Sankt Hans
Hälsocentralen Sankt Hans är en vårdcentral i norra Lund, som tillsammans med vår BVC och BMM ingår i Hälsoval Skåne. Vi är en del av den offentligt finansierade primärvården och har 7400 listade invånare. Vi är 25 medarbetare. Titta gärna på vår hemsida! www.hcsankthans.se
Övrig information

Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Lön
Enl avtal. Månadslön.

Anställning
Tillsvidare anställning. Heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras, här är vi flexibla.

Kontakt
Julijana Kosjerina, läkare och personalansvarig.

046-199310, 072-2436627

julijana.kosjerina@ptj.se

Skicka din ansökan till: julijana.kosjerina@ptj.se

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av Praktikertjänst mottagningar.

Det är vi som tillsammans utför vården, som gemensamt äger Praktikertjänst. Det innebär att företagets 1 300 praktiker själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Praktikertjänst har drygt 6 700 medarbetare.