IMPLEMENTATIONSKONSULT INOM LEARNING & TALENT MANAGEMENT

IMPLEMENTATIONSKONSULT INOM LEARNING & TALENT MANAGEMENT

Vi på Grade tror på att skapa positiva resultat genom att höja kompetensen och engagemanget i kundernas organisationer! I ca 25 år har vi jobbat stenhårt för att ständigt utveckla och förnya vår lösning - det kommer vi aldrig att sluta med. Vi är ett gott gäng som är både engagerade, nytänkande och ihärdiga. Tack vare våra framåtsträvande kunder och våra hängivna medarbetare är vi idag ett tryggt och självklart val när det gäller användarvänliga lösningar för Learning och Talent Management. Nu vill vi vässa oss ytterligare och söker därför en medarbetare till vårt team inom Expert Services som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som implementationskonsult befinner du dig mitt emellan våra kunder och vår interna organisation. Du har en unik ställning där din förmåga att kunna fokusera på att balansera projekt, verksamhet och teknik kommer till sin rätt. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:
  • Delta i möte kring kundspecifika krav/behov
  • Projektleda vårt Learning & Talent Management System
  • Implementera vårt system (både ute hos kund och remote)
  • Utbilda våra kunder i vårt system (både ute hos kund och över nätet)
  • Fungera som säljstöd
  • Konsulta/delta i insatser vid kundspecifika behov
  • Delta i arbetet med att säkerställa kundnöjdhet och därmed behålla och utveckla våra kunder
Tjänsten är på heltid med placering i centrala Lund (professorstaden). Du rapporterar till vår Senior Advisor/Chef Expert Services och arbetar i mycket nära samarbete med både utvecklings- och säljavdelningen. Arbetet är förknippat med vissa planerade resor, uppskattningsvis någon dag per månad (periodvis lite oftare), varför körkort och en privat situation som möjliggör visst resande är en förutsättning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Troligen har du erfarenhet av arbete som utbildare, projektledare, delprojektledare och/eller som verksamhetskonsult. Vi söker både dig som kommer från systemleverantörssidan och dig som arbetat inom offentlig verksamhet och/eller i ett privat storbolag. Oavsett bakgrund är det mycket viktigt att du har arbetat kundinriktat (externt eller internt). Systemerfarenhet och tjänsteleverans inom IT är ett krav och erfarenhet av GRADE (f.d. LUVIT) samt system för Learning Management, Talent Management och HR är meriterande. Vidare har du en adekvat högskoleutbildning. Vi ser flera utbildningsmöjligheter såsom HR, ekonomi, samhällsvetenskap och lärarutbildning (ma/no/data). Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig inför grupp och hålla presentationer.

Som person är du engagerad, lösningsorienterad, positiv och ser utmaningar som möjligheter. Du har förmåga att entusiasmera både kunder och medarbetare och kan också vara flexibel och växla upp en nivå när situationen så kräver. Vidare har du ett gediget affärsintresse och kan lätt sätta dig in i nya system och verksamheter samt trivs i en roll med både frihet, ansvar och befogenheter.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett lönsamt, välskött och modernt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, löpande kompetensutveckling och brukar (nåja någon gång ibland) träna på lunchen. Dessutom får du supertrevliga kollegor och kontorslokaler i självaste Sten Bromans gamla barndomshem. Bara det...

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena
Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Vi tillämpar löpande urval. Ansök därför redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:266369/

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!

Sökord: Grade, Lund, Talanet Management, Learning Management, Implementation, Expert Services, Utbildning, Projektledare, Verksamhetskonsult, Lärare, Konsult
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink, 070-554 03 42
Telefon 070-554 03 42
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 25 juni 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grade hjälper organisationer att förbättras. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att öka engagemanget för att nå organisationens potential. Våra lösningar är enkla att införa, roliga att arbeta med och lätta att anpassa utifrån unika behov. Med mjukvaran GRADE (f.d. LUVIT) får organisationer ett Talent Management och Learning Management i samma IT-stöd. GRADE hanterar en rad olika områden som medarbetarsamtal, målstyrning, kompetenshantering, e-learning, kursadministration och analyser. Grade finns i Lund och Stockholm och har 30 anställda. Besök gärna vår hemsida www.grade.com för mer information.