Fälttekniker till Geomatikk i Malmö/Lund

Fälttekniker till Geomatikk i Malmö/Lund

Om företaget

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt som kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats och ett fritt jobb med stort eget ansvar. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till drygt 350 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: https://www.youtube.com/watch?v=uFJdD6mcIjQ&t=2s

Läs mer: www.geomatikk.se

Dina arbetsuppgifter

Trivs du som bäst i en flexibel roll där du får andas massor med frisk luft? Geomatikk i Lund/Malmö söker nu en självgående fälttekniker - kanske är det du?

Som fälttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument, kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten.

Arbetet som fälttekniker är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar ditt arbete på egen hand utifrån Geomatikks intresse. Geomatikk tillhandahåller tekniska verktyg såsom dator, mobil och mätinstrument samt en servicebil, som kommer fungera som ditt rullande kontor. Detta innebär en ombytlig arbetsmiljö och kommer ställa krav på ditt ordningssinne och flexibilitet.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker rollen som fälttekniker är lösningsorienterad samt trivs med att ta egna initiativ och arbeta självgående. Du träffar dagligen flertalet av Geomatikks intressenter och därför är det viktigt att du använder din sociala förmåga för att alltid ge bästa möjliga service när du är ute på fältet. Att samarbeta med kollegor och kunder är en viktig del i din vardag och därför tror vi att du lever efter laget före jaget. Vi tror att du som söker den här tjänsten är en person som gärna utmanar och utvecklar sig själv - drömmen vore om du ville utvecklas långsiktigt tillsammans med Geomatikk!

För att passa i den här rollen bör du trivas i en utomhusmiljö, ha lätt för att kommunicera samt ha förmågan att arbeta självständigt. Har du utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet kopplat till området kan detta ses som meriterande, men det är inget krav. Bakgrund inom el är även det meriterande för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Geomatikks verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, det innebär att när vi rekryterar måste du som ansöker genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll och en särskild intervju. Säkerhetsprövningen sker i samband med eller efter att du varit på din intervju och du måste själv lämna ditt samtycke till att du genomgår prövningen. Anställning kan endast ske efter slutförd och godkänd säkerhetsprövning.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Geomatikk med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se. Rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag. Sista ansökningsdag är den 27/11.
Mer info
Kontaktperson Simon Lindberg
Telefon 073 351 27 99
Email Mejla Simon Lindberg
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se