Onsitetekniker sökes till Fujitsu i Lund!

Onsitetekniker sökes till Fujitsu i Lund!

Har du ett brinnande intresse för datorer och gillar att ge support? Se hit!

På uppdrag av Fujitsu söker vi en motiverad onsite-tekniker till en utav deras slutkunder i Lund.

Tjänsten är ett tillsvidare uppdrag som konsult på heltid (100%) med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta normala kontorstider, dvs kl 08-17 med start så snart som möjligt.

Några typiska arbetsuppgifter som onsite-tekniker:
  • Allmän IT-support
  • Installation av programvaror
  • Nätverksdiagnostik
  • Ge användarsupport
  • Felsökning och reparation av datorer
Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Detta jobb passar dig som har arbetat 1-3 år inom teknik och IT och vill bygga vidare på din karriär. Kanske har du studerat teknikinriktat program på gymnasiet/yrkeshögskola eller har ett starkt tekniskt intresse.

Då detta är ett konsultuppdrag kommer din personlighet spela en stor och avgörande roll. Vi letar efter personer som är serviceinriktade, drivna, kommunikativa och samarbetsvilliga.

Krav:
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
  • Självgående
  • Service minded
Välkommen med din ansökan!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Lund
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)