Webbutvecklare till innovativt teknikföretag!

Webbutvecklare till innovativt teknikföretag!

Brinner du för webbutveckling och vill arbeta i ett team som bygger på samarbete där du både får utmana och utmanas? Nu har du möjligheten att arbeta med spännande produkter i en innovativ och global mlijö! Intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som webbutvecklare kommer du att ingå i ett team om sju utvecklare på vår kunds New Business avdelning. Här kommer du tillsammans med ditt team att arbeta med webbapplikationer inom kundens produktområden Access Control och Intercom. Du kommer redan från start att få hoppa in i ett projekt inom Access Control där dina huvudsakliga uppgifter blir buggrättningar i befintliga applikationer som finns ute hos kunder samt nyutveckling av applikationer inför näsa release. De programmeringsspråk du främst kommer att arbeta med är TypeScript och JavaScript (React) men även HTML och CSS.

Detta är ett vikariat på nio månader för en kollega som kommer att gå på föräldraledighet. Det kan finnas chans till förlängning.

Din profil

Vi tror att du, liksom dina teamkollegor, ser vikten av att samarbeta med andra och du är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Du är en kreativ person där problemlösning är någonting som verkligen triggar dig och du brinner för att hitta och prova nya lösningar.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du har;
  • Arbetslivserfarenhet inom webbutveckling
  • Du har tidigare kommit i kontakt med TypeScript
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat på nio månader
Arbetstid: Kontorstider
Ort: Lund
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723-016159
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.