Truckförare till verkstad med gott rykte

Truckförare till verkstad med gott rykte

Framtiden AB söker nu en truckförare till en däckverkstad i Lund. Uppdraget är under november månad då högsäsongen är igång. Kan du köra truck och gillar ett högt tempo. Vill Du arbeta på ett företag med gott rykte i branschen och där Du får arbeta ihop med ett bra och humorfriskt gäng? Ifall detta är Du, skicka in din ansökan redan nu, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift är att köra truck och flytta pallar med däck. Du får ett körschema på morgonen där det tydligt står vilken pall som ska hämtas och vilken hyllplats den finns på. Du lastar av däcken och lastar sedan på de gamla däcken för att köra upp dessa till hyllplatsen då företaget erbjuder sina kunder att lagerhålla sina sommar/vinter-däck hos dem. I arbetsuppgifterna ingår det även tvätt av de däck som ska lagerhållas, detta sker i mån av tid under arbetsdagens gång.

Din profil

Vi söker dig om är driven och strukturerad. Det är viktigt att du pålitlig och noga med tider då Du har ett tydligt körschema varje dag som är viktigt att följa. Vi ser gärna att du är social och gillar att arbeta nära dina kollegor.

Krav:
  • Truckkort
  • Stresstålighet
  • Svenska i tal
Villkor

Start: 1/11 fram till 30/11
Placering: Lund
Omfattning: Heltid, 07-16
Lön: 141 kr/h
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en rikstäckande däckleverantör som både säljer och lagrar däck till personbilar. Vår kund har sin verkstad i Lund och har ett gott rykte bland sina kunder. Här är det fyra anställda och det är ett bra och humorfriskt gäng du som ny medarbetare kommer till.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.