Teknisk testare till spännande företag i Lund

Teknisk testare till spännande företag i Lund

Är du en problemlösare med stort tålamod? Vill du vara en del av ett ungt och innovativt företag där du är delaktig i utvecklingen? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Testare hos detta företag kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att testa maskiner och skriva testrapporter. Du kommer att följa upp problem och noggrant informera din chef om hur testerna fortgår och eventuella fel som uppstår. Det kommer även att hållas tidsstudier och kapacitetstester för maskinen i fråga och därefter supportera i utvecklingen och hjälpa det team som idag jobbar med detta. Till en början kommer du att gå bredvid dagens personal för att lära dig så mycket som möjligt innan arbetet kan bli mer individuellt. När du i varm i kläderna kommer en längre resa att göras och det är viktigt att du inte har något emot att få se världen och vara mycket hemifrån.

Din profil

För att lyckas i denna roll behöver du vara rak, tydlig och ärlig. Du behöver vara ansvarstagande och tycka det är roligt att arbeta i ett ungt företag där du kan påverka såväl struktur som utveckling. Då resor är en stor del av tjänsten behöver du vara flexibel och kunna vara iväg under längre perioder.

Skallkrav:
  • Flytande Engelska i tal och skrift
  • Utbildning på civilingenjörsnivå, inom ex. maskinteknik, bioteknik eller växtfysiologi.
  • Körkort B
  • Kunskap inom Office-paketet
  • Viljan att resa mycket
Meriterande:
  • Svenska
  • Kunskap inom utveckling och mjukvara.
  • Tidigare jobbat som testare och har vana från att rapporter resultat.
Villkor

Startdatum: 7/1
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är ett ungt och innovativt företag där utveckling och nytänk står i centrum. Företaget utvecklar och applicerar en teknik som förlänger livslängden på diverse livsmedel. Sätet ligger i Lund och härifrån utgår teamet på 7 personer. Företaget har en tydlig vision och när de nu ska ta nästa steg i utvecklingen behöver de förstärkning på tekniksidan.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.