Teknisk säljare till världsledande företag!

Teknisk säljare till världsledande företag!

Är du en driven person med brinnande intresse för försäljning, gillar att resa och har kunskap samt erfarenhet av teknik? Då har du chansen att jobba på ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter och stor frihet att själv styra ditt eget arbete!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk säljare hos vår kund kommer du arbeta med försäljning av den allra senaste och världsledande tekniken inom förpackningsbranschen. Här kommer du som Teknisk säljare ansvara för hela processen från början till förvaltning av nya samt befintliga kunder.

Tjänsten innefattar såväl operativ som strategisk försäljning innehållande kundbesök, kommersiell och teknisk kommunikationen, utfärda offerter, göra priskalkyleringar, sköta förhandlingar och upprätta avtal. Givetvis gör du även marknadsanalyser, deltar i mässor, etc.

Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder och ditt försäljningsområde är södra Sverige vilket innebär en del tjänsteresor med övernattningar per år. Du kommer att ha stor kontakt med koncernen med daglig kommunikation på både svenska och engelska.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Bygga nya samt bearbeta befintliga kundrelationer
  • Proaktivt utveckla nya affärsmöjligheter
  • Delta på relevanta mässor och event
Din profil

I rollen som Teknisk säljare krävs det att du har god förståelse för teknik. Du ska vara driven, lösningsorienterad och ha en vinnarskalle. Vidare ser vi att du har ett brinnande intresse för försäljning och är social, kommunikativ och trevlig.

Krav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Eftergymnasial teknisk utbildning
  • Körkort B
  • Intresse för försäljning
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08:00-17:00
Lön: Fast lön + Provision
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort och världsledande företag inom förpackningsbranschen. De är verksamma i hela världen med ca 5600 medarbetare och har huvudkontor i Tyskland.

I Sverige befinner sig bolaget just nu i en spännande expansiv fas och behöver därför utöka med ytterligare säljare.

Här blir du en del av en platt organisation med 30 skickliga kollegor som ställer upp för varandra. De satsar på sina anställda och lägger ner hårt arbete för att de anställda ska känna sig trygga på sin arbetsplats. Tillsammans strävar de efter samma mål, har gemensamma aktiviteter samt lägger fokus på både utbildning och trivsel.

Här kommer du få en gedigen introduktion och utbildning för att få rätt förutsättningar, utveckling och kompetens inom området.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!