Systemadministratör inom Linux till globalt bolag!

Systemadministratör inom Linux till globalt bolag!

Är du i början av din karriär eller har du erfarenhet sedan tidigare och vill få möjlighet att växa och utvecklas på ett företag som är världsledande inom sin bransch? Har du kunskaper i Linux som operativsystem och ett intresse för nätverksteknik? Grymt, vi har jobbet till dig - sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Systemadministratör kommer du att bli en del av IT Operation teamet på Axis Communications i Lund. Avdelningen står nu inför en spännande period med förändring och utveckling vilket gör att de behöver förstärka upp teamet med en ny medarbetare. IT Operations ansvarar för att tillhandahålla och underhålla en säker, pålitlig och effektiv IT infrastruktur och support på Axis. Här arbetar de med allt från utveckling av ny infrastruktur och framtida IT teknologier till underhåll och support av existerande.

Teamet består idag av 7 medarbetare som arbetar mot Axis globalt och som en del av teamet kommer du att ha kontakt både med människor och system runt om i hela världen. För att komma in i rollen kommer du att få en uttalad mentor och bra hjälp och stöttning från dina kollegor i teamet. Detta är en tjänst där du verkligen får chansen att växa!

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Dagligt underhåll av systemen
 • Arbeta med uppdateringar
 • Felsökning av problem och hitta lösningar
 • Stötta upp med support för helpdesk
 • Utveckla arbetssätt och delta i processer
Din profil

För att passa in i denna rollen ser vi att du är prestigelös i ditt arbeta, ni arbetar tillsammans i teamet för att lyckas som team. Du gillar att se förbättringsmöjligheter, vågar ifrågasätta och sedan stå upp för dina tankar och idéer. Vi ser också att du har ett stort intresse för teknik och att du har en ambition att fortsätta utveckla dina kunskaper.

Skallkrav:
 • Minst YH-utbildning inom IT eller relevant mot nätverk.
 • Kunskap om Linux
 • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Arbetserfarenhet inom nätverk, via till exempel. supportdesk
 • Arbetserfarenhet av Linux
 • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Lund

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är världsledande inom det de gör. De erbjuder produkter och lösningar baserade på innovativa teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar cirka 2000 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa resultat. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här möts man av nytänkande, ett klimat där man hjälps åt och där mycket stora utvecklingsmöjligheter finns. Självklart får du en ordentlig introduktion, man månar om sina kollegor och vet att det är viktigt att få rätt förutsättningar för att lyckas.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.