Svetsare till familjärt företag i Lund

Svetsare till familjärt företag i Lund

Svetsare till familjärt företag i Lund

Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta som byggnadssmed? Skulle vilja jobba i ett glatt och flexibelt gäng? Då har vi tjänsten för dig! urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET

Företaget arbetar med smide för industri och har en lång erfarenhet i branschen. De arbetar med att tillhandahålla detaljer av olika slag till både stora och små aktörer i byggbranschen. Med ett mindre företag kommer en familjär stämning där man är mån om varandra. Det finns bra möjligheter för företaget att växa och man vill investera långsiktigt i nya kollegor. De arbetar flexibelt och vikt läggs vid bra samarbete och att alltid leverera rätt kvalitet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som byggnadssmed tar du hand om hela arbetet från ritning till färdig och monterad detalj. Ett arbete kan vara en timme upp till flera dagar och det kan vara allt från stora balkar till räcken och andra mindre detaljer i rostfritt och aluminium. Man arbetar minst 2 och 2, främst i Malmö- och Lundregionen.
 • Du får ritning på en detalj som ska tillverkas. Eventuellt åker du ut på plats för att mäta och titta på effektivast genomförande.
 • Tillbaka på verkstaden för tillverkning. Innebär allt från svetsning till att borra, klippa och bocka.
 • Slutligen monterar du del på plats.
 • Gör lättare administrativa uppgifter i from av att logga och dokumentera.
Till en början sker upplärning på plats.

DIN PROFIL

För att lyckas med arbetet som byggnadssmed hos vår kund är du ödmjuk och kommunikativ. Du behöver ha tidigare erfarenhet av svetsning och kunna ta egna initiativ. Du arbetar problemlösande och tar ett helhetsansvar för ditt arbete.

Skallkrav:
 • Kunskap inom svetsning
 • Svenska, förstå och tala
 • Körkort B
Meriterande:
 • Erfarenhet av liknande arbete
 • Svetslicens
 • Heta arbeten
 • Plåtslagarutbildning
 • Liftkort
 • HLR
 • Kunskaper inom ritningsläsning
OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Placeringsort: Lund

Arbetstider: 07 - 16

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.