Teknisk skribent till teknikkonsultbolag!

Om jobbet

Brinner du för teknik? Är du nyexad och drömmer om att få jobba i ett växande företag med fantastiska utvecklingmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! För kunds räkning söker vi nu en teknisk skribent till centrala Lund! Urval sker löpande - skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk skribent hos vår kund ansvarar du för att producera produktinformation på konsultbasis. Detta innefattar framställning av informationslösningar, produktinformation och teknisk dokumentation för företagets kunder. Tjänsten som teknisk skribent innebär att underlätta komplexa tekniska produkter för användare - detta genom att analysera samt utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet. Vår kund arbetar med flera av industri- och telecom-branschen ledande leverantörer!

Din profil

Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för teknik och språk! Som person är du strukturerad, noggrann och har en god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder tror vi också att du är kommunikativ. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är vetgirig och pedagogisk.

Skallkrav

Utbildning inom exempelvis teknik, informatik eller IT
Mycket goda kunskaper i engelska, framförallt i skrift
Kunskaper i svenska

Villkor

Start: Omgående (Med hänsyn till uppsägningstid)
Omfattning: Heltid
Placering: Lund

Urval sker löpande - ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722-83 29 06

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 maj

Om företaget

Vår kund är ett större IT-konsultföretag och ledande leverantör av informationslösningar, produktinformation och teknisk dokumentation. Företaget arbetar med Sveriges mest intressanta och framgångsrika exportföretag, såväl nationellt som internationellt. Här får du möjlighet att utvecklas i ett företaget där du kan känna dig trygg!

Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.