Servicekoordinator till Lund sökes!

Servicekoordinator till Lund sökes!

Vi söker nu dig med ordning och reda som vill arbeta i en noggrann och viktig roll!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Servicekoordinator är du spindeln i nätet och en kontrollfunktion som är en viktig del i företagets framfart och trivsel. Här kommer du som Servicekoordinator främst arbeta med uppstart, uppföljning och administration av projekt och servicejobb, att snabb och korrekt fakturering sker samt tidrapportering och lönerapportering.

Tjänsten innefattar även post- och pakethantering, lagerhantering, mejl- och telefonärenden och vara behjälplig med övriga rapporter och dokumentation.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Fakturering
  • Uppstart och uppföljning av serviceärenden och projekt
  • Kontakt och rapportering från fältpersonal
Om företaget

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och analytisk i ditt arbete. För att lyckas i rollen gäller det att ha ett sunt förnuft och vara strukturerad och ordningsam.

Krav:
  • Erfarenhet av administration och fakturering/ekonomi
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Enligt schema

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.