RF-ingenjör till innovativt och spännande företag

RF-ingenjör till innovativt och spännande företag

Ta chansen att jobba på ett av Skånes roligaste företag just nu! Vi söker dig med en högskoleutbildning inom radio, som är målinriktad och brinner för utveckling. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som RF-ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med att ta fram marknadens mest innovativa produkter. Tillsammans med dina kollegor jobbar ni i team med personer från hela företaget för att möta och överträffa era kunders behov. Du kommer att arbeta med att designa radioelektronik på kretskort samt verifiera designen och se till att den möter de krav som ska uppfyllas. Du kommer att tilldelas en mentor och få en ordentlig introduktion i företaget.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande utveckling inom radio. Du älskar att lösa problem och vill alltid lära dig så mycket som möjligt! För att lyckas i rollen som RF- ingenjör hos vår kund ser vi gärna att du är engagerad, lösningsorienterad och flexibel. Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du trivs med stort eget ansvar och är ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor.
  • Eftergymnasial utbildning med fokus på radio
  • Engelska i tal och skrift
  • Stort intresse för att jobba med och lära dig mer inom radio
Villkor

Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Placering: Lund

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722145453
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag inom IoT (Internet of things). Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstaklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Det går extremt bra för företaget, de växer och just nu bygger de ut för att få plats med ännu fler, härliga kollegor.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.