Nyexaminerad ingenjör till spännande elektroniktjänst!

Nyexaminerad ingenjör till spännande elektroniktjänst!

Driven, tekniktokig och hjälpsam. Är det tre ord som beskriver dig? Vill du utvecklas och bli utmanad i ett kunnigt team? Ta chansen och bli en del av Axis framgångsrika elektronikteam!

Dina arbetsuppgifter

Här blir du en del av ett av elektronikteamen och tillsammans med dina mycket kompetenta kollegor utvecklar ni nya funktioner och produkter på Axis. Rollen är bred och du är med i projekten från start till slut. Du jobbar nära andra avdelningar och utvecklar helhetslösningar i projektform. I och med att du är med i alla led får du en stor bredd och förståelse, du är med från kravspec till färdig produkt och gör allt från att rita och designa kretskort till att felsöka och testa. Här kommer du att utvecklas från första dag!

Din profil

Som person är du kommunikativ, lyhörd och älskar problemlösning. Du trivs med att styra över och driva ditt eget arbete framåt och du har en kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för teknik, elektronik och utveckling.

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör inom elektronik, nanovetenskap eller motsvarande
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska
  • Erfaranhet från analog kretskortsdesign
Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-861232
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.