Nyexad elektroingenjör till ledande IoT-bolag

Nyexad elektroingenjör till ledande IoT-bolag

Är du i början av din karriär inom elektronik? Hos vår kund får du möjlighet att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Tveka inte, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som elektronikingenjör hos vår kund arbetar du med produktutveckling av IoT-produkter inom den senaste tekniken! Här får du möjlighet att vara delaktig i hela processen, med allt från kravspecifikation till verifikation av färdig produkt. Företagets kunder är bland annat verksamma inom konsumentbranschen, Automotive, medicin och försvar. Du jobbar nära såväl projektledare som andra avdelningar och utgör viktig roll i teamet och inom projektet i helhet. Du kommer också att ha löpande kundkontakt under projektets gång. Arbetet kan till exempel komma att röra:
  • Kretsschema
  • Sensorpaket
  • Powerlösningar
  • Minnen och sensorer
Framöver kommer resor i tjänsten att förekomma.

Din profil

För att lyckas i rollen som utvecklare hos vår kund ser vi gärna att du är engagerad, lösningsorienterad och flexibel. Eftersom du tidigt kommer tilldelas stort eget ansvar är det viktigt att du har god självinsikt och ett bra självförtroende. Givetvis vill vi också att du är ödmjuk inför såväl din uppgift som dina kollegor. Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga.

Skallkrav
  • Civilingenjör inom elektronik
  • Engelska
Meriterande
- Svenska

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Lund
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag inom IoT (Internet of things). Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer! Du blir en del i ett innovativt och mycket framgångsrikt företag i Lund, här får du möjlighet att växa med bolaget och jobba med den absolut senaste tekniken!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.